Levertijd: 1-2 werkdagen | Gratis verzending vanaf 120,-
Gratis verzending vanaf €120,- | Levertijd: 1-2 werkdagen

SERVEER JOUW GASTEN
EEN UNIEKE THEEBELEVING

DE MOOISTE THEEBLAADJES MET PURE INGREDIËNTEN

Jouw gasten verdienen alleen het allerbeste. Wij hebben speciaal voor jouw gasten de mooiste theeblends samengesteld. Ervaar de smaak van echte theeblaadjes met pure ingrediënten. Wij kiezen niet voor fijnvermalen thee of kunstmatige toevoegingen, maar voor echte kwaliteit. Door slimme verpakkingen kunnen wij onze thee al aanbieden voor een inkoopprijs vanaf 8 cent per glas. Wil je een advies over theedisplays, een offerte of een proefpakket ontvangen? Wij staan voor je klaar met een passend advies voor jouw horecazaak.

WAAROM TRENDINGTEA?

Wij weten dat je voor kwaliteit wil kiezen. Wij hebben een selectie van de mooiste theeblends samengesteld en hebben stijlvolle displays ontwikkeld. Met het serveren van TrendingTea maken jullie ook een sociale en duurzame keuze.

Wil je meer lezen? Bekijk ons verhaal

Kwaliteitsthee

Social impact

Duurzaam

Gezond

Fairtrade

KIES VOOR HET LOSSE THEE CONCEPT VOOR EXTRA BELEVING

Serveer een ultieme beleving met onze selectie van losse thee en laat gasten de kwaliteit ruiken en proeven. Door gebruiksvriendelijke accessoires en displays is gemakkelijk om losse thee te serveren in jouw horecazaak. Serveer losse thee vanaf de bar of kies voor kleine tafeldisplays om gasten zelf hun thee te laten scheppen voor meer beleving aan tafel.

SAMPLE, ADVIES OF EEN OFFERTE?

Wij helpen jou graag. Voor samples, een advies op maat of een passende offerte kan je via deze knop contact met ons opnemen. Ons team kan niet wachten om je te helpen!

KWALITEITSTHEE IN EEN DUURZAAM PIRAMIDEZAKJE

Of wil je liever kiezen voor dezelfde kwaliteitsthee in een handig piramidezakje voor optimale snelheid en gemak? De thee is van de mooiste kwaliteit, Fairtrade gecertificeerd en rechtstreeks geïmporteerd uit Sri Lanka. Het piramidezakje is 100% composteerbaar en plasticvrij. Een duurzame keuze! De piramidezakjes kunnen worden gepresenteerd in displays van verschillende formaten, zoals een tafeldisplay of een groter dispenserdisplay voor in de catering of op de bar.

VOOR ELKE SITUATIE EEN PERFECT DISPLAY

AL MEER DAN 600 ORGANISATIES DRINKEN KWALITEITSTHEE MET IMPACT

Kiezen jullie ook voor TrendingTea?

SAMPLE, ADVIES OF EEN OFFERTE?

Wij helpen jou graag. Voor samples, een advies op maat of een passende offerte kan je via deze knop contact met ons opnemen. Ons team kan niet wachten om je te helpen!

GEMAKKELIJK BESTELD & SNEL GELEVERD

Wij leveren jouw order snel en gratis vanuit ons eigen magazijn. Maak een zakelijk klantaccount aan en bestel gemakkelijk in de zakelijke webshop. Wij leveren jouw order binnen 1-2 werkdagen. Wil je toch liever via de telefoon of per mail bestellen? Geen probleem. Wij staan voor je klaar! 

Welkom bij TrendingTea

Ben je een zakelijke/onderwijs of particuliere klant?