Levertijd: 1-2 werkdagen | Gratis verzending vanaf 120,-
Gratis verzending vanaf €120,- | Levertijd: 1-2 werkdagen

ONTDEK DE
RESELL MOGELIJKHEDEN
VAN TRENDINGTEA

Word je onze nieuwe partner? Er zijn mooie mogelijkheden voor o.a.
koffieleveranciers, groothandels, relatiegeschenkleveranciers
en de retailbranche.

WIJ ONTZORGEN JULLIE MET EEN KWALITEITSTCONCEPT

Onze distribiteurs worden ontzorgd. Zou je ook een compleet merk willen leveren aan de zakelijke markt? Het TrendingTea assortiment is een compleet theeconcept met losse thee & verpakte thee voor kantoren, gemeentes, horeca, onderwijs en retail. Fairtrade en duurzaam. Wij ontzorgen jullie en bieden een ontwikkeld merk met interessante marges. Wij denken graag met jullie mee. Ook is het mogelijk om ons assortiment op te nemen in supermarkten, speciaalzaken of te verkopen als relatiegeschenk.

BIEDT EEN AANTREKKELIJK & HIP KWALITEITSCONCEPT AAN JOUW HORECAKLANTEN

Verras jouw klanten met een compleet kwaliteitsconcept. Fairtrade & duurzaam. Wij stellen een perfect assortiment samen met de mooiste theesoorten passend bij jouw type klanten. Wij leveren een compleet concept inclusief displays & handige accessoires. Wij kunnen losse theeconcepten en verpakte thee in duurzame piramidezakjes leveren. Benieuwd?

TRENDINGTEA IN DE RETAIL

Op zoek naar kwaliteitsthee met sociale en duurzame impact voor supermarkten en speciaalzaken? Wij hebben een mooi assortiment samengesteld voor de retail met heerlijke theesoorten van bijzondere kwaliteit. De thee is Fairtrade gecertificeerd en lokaal verwerkt in het land van herkomst om meer waarde achter te laten. In Nederland werken wij samen met deelnemers van het Leger des Heils, met afstand tot de arbeidsmarkt. Het assortiment is beschikbaar als losse thee en in verpakte, duurzame piramidezakjes. Aantrekkelijke prijzen en interessante marges. Interesse? Neem snel contact op!

LEVER KWALITEITSTHEE MET EEN VERHAAL AAN KANTOREN

Kies voor een gemakkelijk kwaliteitsconcept en lever de mooiste thee met sociale en duurzame impact aan jouw klanten. Het theeconcept is Fairtrade gecertificeerd en helpt kantoren om onnodig afval te besparen en zo een duurzame keuze te maken. Wij ontzorgen en bieden een compleet assortiment met interessante marges en marktconforme prijzen. Het assortiment bestaat uit gemakkelijke, duurzame piramidezakjes en losse thee met extra beleving. Ook interesse om TrendingTea toe te voegen aan jullie assortiment? Neem snel contact op!

EEN VRAAG OF OP ZOEK NAAR MAATWERK?

Neem dan direct contact met ons op. Wij staan voor je klaar.

Hieronder het blok met contact gegevens:

Welkom bij TrendingTea

Ben je een zakelijke/onderwijs of particuliere klant?