Levertijd: 1-2 werkdagen | Gratis verzending vanaf 120,-
Gratis verzending vanaf €120,- | Levertijd: 1-2 werkdagen

DE LEKKERSTE THEE OP
KANTOOR MET SOCIALE &
DUURZAME IMPACT

Video afspelen

KIES VOOR KWALITEIT & VITALITEIT OP DE WERKVLOER

Een impressie van onze concepten en ons verhaal? Bekijk snel de video!

BEREKEN JOUW DUURZAME IMPACT MET ONZE REKENTOOL

Wil je weten hoeveel onnodig afval jullie kunnen besparen door te kiezen voor de duurzame piramidezakjes van TrendingTea? De piramidezakjes zijn 100% composteerbaar & plasticvrij!

Meet direct jullie potentiële duurzame impact & get in touch voor meer informatie.

WAAROM KIEZEN ONZE KLANTEN VOOR TRENDINGTEA OP KANTOOR?

Met TrendingTea op kantoor tover je een glimlach op het gezicht van je collega’s. De heerlijke theesoorten zijn een gezonde keuze op de werkvloer worden gepresenteerd in leuke presentatiedisplays. Kiezen voor duurzaamheid was nog nooit zo leuk en lekker. Door slimme verpakkingsgroottes zijn de inkoopprijzen ook nog eens betaalbaar voor jouw organisatie.

Kwaliteitsthee

Social impact

Duurzaam

Gezond

Fairtrade

KIES VOOR PIRAMIDEZAKJES OF LOSSE THEE

Maak een keuze voor het beste theeconcept voor jouw organisatie. Op zoek naar beleving met echte theeblaadjes? Kies voor ons losse thee concept. Liever meer snelheid en gemak? Kies voor dezelfde kwaliteitsthee, verpakt in een handig piramidezakje. 100% composteerbaar en plasticvrij. De thee is Fairtrade gecertificeerd en lokaal verwerkt en verpakt tot piramidezakjes in Sri Lanka, het land van herkomst.

FAIRTRADE THEE DIRECT UIT HET LAND VAN HERKOMST

Bij elk glas thee kunnen jullie van betekenis zijn. Wij hebben een assortiment ontwikkeld met heerlijke theesoorten die wij rechtstreeks importeren uit Sri Lanka. Bewust lokaal verwerkt en verpakt door producenten uit het land van herkomst. Zo laten we in Sri Lanka meer waarde achter. De thee is Fairtrade gecertificeerd, wat betekent dat het volledige productieproces voldoet aan strikte ecologische, sociale en economische standaarden die vastgesteld zijn door de internationale Fairtrade organisatie. Om dit te waarborgen worden boeren, producenten en wij gecontroleerd. Het is onze ambitie om in de toekomst steeds meer van betekenis te kunnen zijn in het land van herkomst en nog een stap verder te gaan. Meer lezen over onze ambities?

HANDIGE & STIJLVOLLE THEEDISPLAYS VOOR ELKE LOCATIE

Wij hebben leuke design displays ontwikkeld waarbij gemak & snelheid centraal staan. De dispenserdisplays zijn handig na te vullen en zorgen voor een hoge doorloopsnelheid in kantines of pantry’s. Liever een kleiner display voor een vergaderruimte? Dat kan! De houten displays zijn ontwikkeld in samenwerking met 50|50, onderdeel van het Leger des Heils. De deelnemers met afstand tot de arbeidsmarkt hebben de houten displays handmatig gemaakt en werken aan een duurzame toekomst in de samenleving.

SAMPLE, ADVIES OF EEN OFFERTE?

Wij helpen jou graag. Voor samples, een advies op maat of een passende offerte kan je via deze knop contact met ons opnemen. Ons team kan niet wachten om je te helpen!

KWALITEITSTHEE IS EEN GEZOND ALTERNATIEF OP KANTOOR

Wij selecteren alleen de mooiste theeblaadjes in combinatie met pure ingrediënten. Bij ons vindt je geen fijnvermalen thee of kunstmatige toevoegingen in de thee. Wij kiezen voor kwaliteit. Zo kunnen jullie genieten van heerlijke kwaliteitsthee en kiezen jullie voor vitaliteit op de werkvloer. Dat verdienen jouw collega’s.

AL MEER DAN 600 ORGANISATIES DRINKEN KWALITEITSTHEE MET IMPACT

Kiezen jullie ook voor TrendingTea?

THEEVOORRAAD SNEL WEER AANGEVULD

Wij zorgen ervoor dat de theevoorraad bij jou op kantoor snel weer is aangevuld. Maak een zakelijke klantaccount aan en bestel gemakkelijk in de zakelijke webshop. Wij leveren jouw order binnen 1-2 werkdagen. Wil je toch liever via de telefoon of per mail bestellen? Geen probleem. Wij staan voor je klaar! 

Welkom bij TrendingTea

Ben je een zakelijke/onderwijs of particuliere klant?