Levertijd: 1-2 werkdagen | Gratis verzending vanaf 120,-
Gratis verzending vanaf €120,- | Levertijd: 1-2 werkdagen

ONDERWIJSINSTELLINGEN
KIEZEN VOOR HEERLIJKE &
DUURZAME THEE

WAAROM KIEZEN ONDERWIJSINSTELLINGEN VOOR TRENDINGTEA?

Wij kennen de scholen. Zo leveren we aan het basisonderwijs tot aan het hoger onderwijs. Elke dag wordt er keihard gewerkt in het onderwijs. Met de keuze voor duurzame & sociale thee met een heerlijke smaak is het mogelijk om medewerkers te belonen en een goed voorbeeld te geven aan leerlingen. Door slimme verpakkingen bieden wij scherpe prijzen die passen bij de budgetten in het onderwijs. 

Kwaliteitsthee

Social impact

Duurzaam

Gezond

Fairtrade

Video afspelen

IMPRESSIE VAN ONS VERHAAL EN ASSORTIMENT

Een korte indruk krijgen van ons verhaal en de mogelijkheden voor jouw onderwijsinstelling? Bekijk snel de video!

EEN KLANT AAN HET WOORD

“De medewerkers op onze school zijn erg blij met de thee van TrendingTea, dit komt met name door de smaak. De thee is erg lekker! Doordat de presentatiedisplays een mooie uitstraling hebben, wordt het door de medewerkers als luxe ervaren. Zelf ben ik steeds meer thee gaan drinken en heb ik veel meer plezier bij het theedrinken, dit zie ik ook terug bij bezoekers van onze school. Ouders vinden het ook erg leuk, het is fijn om bezoekers dit extra’tje te kunnen geven.

Onze nieuwe locatie, locatie Doornsteeg, is energie neutraal. Dit betekent dat we een nul op de meter hebben. Het duurzame concept van TrendingTea past hier perfect bij. Het is mooi om ook in het theegebruik rekening te houden met het besparen van afval en zo op een duurzame manier om te gaan met het milieu.” Kees Spee, kindcentrum Holk.

Wij selecteren de mooiste theeblaadjes en pure ingrediënten

Jullie verdienen de lekkerste theesoorten. Daarom kiezen wij niet voor fijn vermalen thee, maar voor de mooiste theeblaadjes van de beste kwaliteit. Onze heerlijke theesoorten zijn beschikbaar in losse thee varianten en in handige composteerbare piramidezakjes.

KIEZEN JOUW COLLEGA’S VOOR LOSSE THEE?

Met losse thee kunnen jullie genieten van heerlijke kwaliteitsthee met beleving en een leuke uitstraling. Door onze slimme accessoires is het mogelijk om op een gebruiksvriendelijke manier losse thee te drinken. Onze klanten in het onderwijs kiezen voor RVS theefilters of biologisch afbreekbare theefilters. Zo kan een collega gemakkelijk zijn of haar glas met losse thee inclusief theefilter meenemen naar de les. De losse thee is groenafval en een duurzame keuze! Wil je een advies op maat? Neem contact met ons op.

NOG MEER GEMAK EN SNELHEID MET PIRAMIDEZAKJES

Liever meer snelheid en gemak? Kies voor het concept met dezelfde kwaliteit van theeblaadjes en pure ingrediënten in een duurzaam piramidezakje. 100% composteerbaar en plasticvrij. De thee is Fairtrade gecertificeerd en lokaal verwerkt en verpakt tot piramidezakjes in Sri Lanka, het land van herkomst. Het stijlvolle display past perfect in een kantine, docentenkamer of cateringservice.

BEREKEN JOUW DUURZAME IMPACT MET ONZE REKENTOOL

Wil je weten hoeveel onnodig afval jullie kunnen besparen door te kiezen voor de duurzame piramidezakjes van TrendingTea? De piramidezakjes zijn 100% composteerbaar & plasticvrij!

Meet direct jullie potentiële duurzame impact & get in touch voor meer informatie.

WIJ ZIJN BLIJ MET ONZE KLANTEN

Kies je ook voor TrendingTea?

ALTIJD THEE OP VOORRAAD

Wij zorgen ervoor dat de theevoorraad bij jullie snel weer is aangevuld. Maak een zakelijke klantaccount aan en bestel gemakkelijk in de zakelijke webshop. Wij leveren jouw order binnen 1-2 werkdagen. Wil je toch liever via de telefoon of per mail bestellen? Geen probleem. Wij staan voor je klaar! 

Welkom bij TrendingTea

Ben je een zakelijke/onderwijs of particuliere klant?